Werken bij Westvoorne

Over de organisatie

Bij de gemeente Westvoorne werken 160 medewerkers. We werken vanuit het gemeentehuis in Rockanje, de buitendienst in Oostvoorne, de accommodaties De Merel, De Meander en De Man of bij het Woonbedrijf Westvoorne. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en een informele werksfeer.

Ons personeelsbeleid is gericht op loopbaanontwikkeling. We kennen een goed opleidingsbeleid. Arbeidsvoorwaarden kunnen individueel en flexibel worden ingezet. 

We hebben een zeer actieve personeelsvereniging. Zij organiseren verschillende activiteiten op sportief, culinair en cultureel gebied. Maar collega’s ondernemen ook vaak zelf nog activiteiten na het werk. Zo zijn er collega’s die wekelijks hardlopen en gezamenlijk meedoen aan marathons en andere hardloopwedstrijden. Anderen fietsen weer graag en doen bijvoorbeeld mee aan de strandrace van Rockanje.

Over Westvoorne

“Als je bijvoorbeeld van Rotterdam naar Westvoorne rijdt, is het net alsof je op vakantie gaat.” Westvoorne is een groene, recreatieve gemeente op Voorne-Putten die volop in ontwikkeling is. Het strand van Rockanje, het Oostvoornse meer en het duingebied met gevarieerde natuur maken Westvoorne tot een aantrekkelijk gebied om te wonen, te werken en te ontspannen.

Benieuwd naar alle gebieden waar wij op actief zijn?

Bekijk alle werkgebieden