36 uur per week (max. schaal 9 € 4.208,-)

Het werk

Werk jij ook graag mee aan een goede kwaliteit van de fysieke leefomgeving? Hierbij spelen we in op (veranderende) behoefte vanuit de samenleving van onze mooie gemeente. Je houdt zelf de controle over het hele proces en voert delen daarvan ook zelf uit. Je onderzoekt, herkent en begrijpt de dwarsverbanden in aanvragen van omgevingsvergunning. Je beoordeelt aanvragen op gevoeligheden en vergelijkt deze met belangrijke wetten, binnen de grenzen van het beleid en regels. Je houdt daarbij rekening met adviezen van specialisten voor het besluit. Je brengt alles samen, weegt af wat het beste is voor en zorgt voor het uiteindelijke besluit (geven of weigeren van de toestemming).

Als casemanager ben je van overleg vooraf tot en met de beslissing betrokken bij het proces. Gezien de moeilijkheid, politieke/maatschappelijke impact en gevolgen van aanvragen zal afstemming met interne en/of vakspecialisten van buitenaf en andere belangrijke partijen meer regel dan uitzondering zijn.

Met het oog op bijvoorbeeld de omgevingswet, Wet kwaliteitsborging en de Wet VTH denk je actief mee over de veranderende rol van het team.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO diploma, het liefst Planologie, Bestuursrecht, Bouwkunde en/of Bestuurskunde. Je bent analytisch sterk, actief, vol energie, een aanpakker en kan goed communiceren.

Wat bieden wij?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je een baan met veel afwisseling in een leuk team en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Kom je jouw doelen waarmaken in onze gemeente? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@westvoorne.nl. Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen met het teamhoofd VROM, Arjen van Hoorn, telefoon (0181) 40 80 10.

Mail je sollicitatiebrief of CV