Ondermijningsavonden voor ondernemers in Vierpolders en Tinte goed bezocht

Zeker vijftig ondernemers waren aanwezig bij de twee informatieavonden over ondermijnende criminaliteit op donderdag 21 november bij restaurant Breezze in Vierpolders en donderdag 28 november bij tuinderij Vers van Voorne in Tinte. De gemeente Westvoorne organiseerde de bijeenkomsten samen met buurgemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Nissewaard.

‘Ondermijning’ was het centrale onderwerp. Wat is ondermijning, hoe kan een ondernemer het herkennen, hoe kan het onzichtbare aspect van ondermijnende criminaliteit zichtbaar worden, en wat kan een ondernemer doen om het te voorkomen? Met name ondernemers uit de horecabranche, van recreatieparken, jachthavens en de agrarische sector waren aanwezig.

Burgemeester De Jong opende de ondernemersavond donderdag in Tinte, waarna een slachtoffer van ondermijnende criminaliteit vertelde over zijn ervaringen. Daarna was het de beurt aan de politie en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) om concrete tips en adviezen te geven. De avond eindigde met informele tafelgesprekken. Tijdens deze gesprekken konden ondernemers ervaringen en informatie met elkaar delen.

De twee bijeenkomsten over ondermijning voor ondernemers zijn onderdeel van het Programma Ondermijning van de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis en Brielle. Dit programma is door de drie gemeenten in het leven geroepen om georganiseerde criminaliteit in dit gebied tegen te gaan.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Persberichten