Doe mee op zaterdag 3 november met de Natuurwerkdag!

Dit item is verlopen op 20-10-2018.

Op zaterdag 3 november organiseert gemeente Westvoorne de Natuurwerkdag in de duinen van Rockanje tussen de Eerste en Tweede Slag. De Natuurwerkdag is een dag waarop mensen door heel het land vrijwillig bijdragen aan het beheer van natuur en landschap in hun omgeving. Vele duizenden vrijwilligers steken met elkaar de handen uit de mouwen om het landschap een flinke opknapbeurt te geven. Wethouder Lies van der Pol geeft om 9.00 uur het startsein voor de opknapbeurt. Helpt u ook mee?

Het Duinbos in Rockanje heeft onderhoud nodig
Tijdens de Natuurwerkdag kunt u meehelpen aan het duinonderhoud en ervaren hoe leuk het is om samen met anderen een paar uurtjes te werken aan een mooi stukje natuur. We gaan aan de slag met het verwijderen van opschot van esdoorn en andere uitheemse soorten, in zowel het duinbos zelf als rondom paden, banken en zitjes. Met takkenscharen en zagen zorgen we ervoor dat bomen zoals de eik meer ruimte krijgen. 

Iedereen is welkom
Op zaterdag 3 november verzamelen we om 8.30 uur op de parkeerplaats van de Eerste Slag in Rockanje. We beginnen met een kopje koffie, thee of chocomel en een uitleg over de werkzaamheden. Om 9.00 uur gaan we van start tot ongeveer 12.00 uur. Gereedschap is aanwezig. Dus wanneer u zorgt voor stevige kleding en stevige schoenen, verzorgen wij de rest. U kunt zich aanmelden via www.natuurwerkdag.nl onder duinterrein Rockanje.


 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Persberichten