Doe mee met de mantelzorg WhatsApp Groep!

De mantelzorg WhatsApp Buur(t) Groep is een eenvoudige manier van steun voor mantelzorgers. Met WhatsApp maken mantelzorgers in dezelfde buurt makkelijk contact met elkaar en zo kunnen ze elkaar helpen. De Buur(t) Groep is een aanvulling op de activiteiten van de gemeente Westvoorne gericht op het ondersteunen en ontlasten van mantelzorgers. 

“Het zorgen voor ouders of buren, een hulpbehoevende echtgenoot of een ziek kind is niet altijd makkelijk. Mantelzorgers kunnen steun in de buurt daarom goed gebruiken. De mantelzorg WhatsAppgroep is vrijblijvend, geschikt voor het stellen van praktische vragen en het uitwisselen van tips en werkt snel. Een laagdrempelige manier van hulp voor mantelzorgers waar we als gemeente graag aan meedoen”, aldus wethouder Paméla Blok-van Werkhoven.

Hoe werkt het?


Loopt u als mantelzorger tegen een vraag of probleem aan, dan kunt u hulp vragen via de Whatsapp Buur(t) Groep. Via een mobiele telefoon stuurt u een whatsappbericht naar de groep. De mantelzorgers en de groepsbeheerder van MEE in de WhatsAppgroep kijken gezamenlijk naar uw vraag en zoeken een passend antwoord. Want: zorgen doe je samen.

De WhatsAppgroep wordt beheerd door een professional van MEE. Deze groepsbeheerder leest mee en helpt daar waar de groep het niet zelf kan organiseren. De beheerder plaatst ook mantelzorg nieuwtjes. 

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Of kent u mantelzorgers of vrijwilligers die mogelijk interesse hebben in de WhatsApp Buur(t) Groep? Dan kunt u mailen naar servicebureau@meezhe.nl of bel met MEE via (0181) 33 35 07. Geef bij uw aanmelding de plaats door waar u actief bent.
 

Te downloaden:

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Persberichten