1e paal huurappartementencomplex ‘Brielse Hoeck’

1e paal 'Brielse Hoeck'

Op de hoek van de Ruy en de Brielseweg in Oostvoorne verrijst het luxe huurappartementencomplex ‘Brielse Hoeck’. Door het slaan van de 1e paal op 7 december jl. heeft wethouder Bert van der Meij het startsein gegeven voor het nieuwbouwproject. Het duurzame complex omvat 27 luxe huurwoningen die door het Woonbedrijf Westvoorne in verhuur zullen worden genomen.

De woningen variëren in afmeting van 88 tot 111 m² en zijn zeer fraai afgewerkt met een complete keuken en badkamer. Alle appartementen beschikken over een balkon en hebben een eigen berging op de begane grond. Ook de toepassing van 3 liften op slechts 27 woningen maakt de beleving extra luxe. Meest in het oog springend is de lage energierekening dankzij de combinatie van bronnen in de aardbodem, warmtepompen in het complex en zonnepanelen op het dak. De appartementen krijgen geen aansluiting op het gasnet en zijn daarmee onafhankelijk van deze fossiele brandstof.

Wilt u graag in aanmerking komen voor deze luxe en duurzame huurappartementen, dan kunt u alvast uw interesse bekend maken bij Du Buf Makelaardij  in Oostvoorne. 
Wanneer u zich inschrijft, wordt u uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst in januari a.s., aansluitend start de officiële inschrijfprocedure. U kunt Du Buf bereiken onder telefoonnummer (0181) 48 33 02 of per e-mail info@dubufmakelaardij.nl 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Persberichten