Weg met de CV-ketel? Laat je 21 april voorlichten bij de WoonWijzerWinkel!

U kunt er niet aan ontkomen zijn; de recente gebeurtenissen omtrent de gaswinning in Groningen. Hierdoor is de urgentie om de gasvraag te verminderen hoger dan ooit. Wist u dat in 2017 ruim 90% van de Nederlandse huishoudens afhankelijk was van het Groningse aardgas en dat dit percentage in 2030 teruggebracht moet zijn naar slechts 20%? Daarom is het einde van de huidige CV-ketel in zicht. Uiteindelijk zullen de eisen aan het rendement van verwarmingssystemen zodanig zijn, dat de CV-ketel de deur uit moet. Wilt u dit voor zijn en u nu al laten voorlichten over de alternatieven? Kom dan naar de themadag van WoonWijzerWinkel op 21 april: (Hybride) warmtepompen & zonneboilers.   

De overstap naar een warmtepomp is in eerste instantie een investering. Maar uiteindelijk is een warmtepomp niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bij een hybride warmtepomp is de besparing gemiddeld zo’n €300,- per jaar gebaseerd op een gezin met een gebruik van 1200m³ per jaar voor verwarmen. Bovendien kunt u voor een volledig elektrische warmtepomp tussen de €2.150,- en €3.400,- subsidie krijgen. Laat u bij WoonWijzerWinkel informeren over de mogelijkheden.

Programma themadag
De themadag start om 9.00 met een kopje koffie. Vervolgens kunt u luisteren naar diverse sprekers, die uiteraard ook graag antwoord geven op uw vragen. Vergeet niet om een rondje te lopen over de expositie, waar verschillende energiebesparende oplossingen tentoongesteld staan. Ook kunt u altijd een medewerker van WoonWijzerWinkel aanspreken om onafhankelijk en betrouwbaar advies in te winnen. 

Aanmelden
Enthousiast geworden? Aanmelden voor deze themadag kunt u op de website van WoonWijzerWinkel: www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen. Daarnaast kunt u ook bij WoonWijzerWinkel terecht voor onafhankelijk advies over andere energiebesparende oplossingen. Wij bieden een compleet assortiment duurzame oplossingen, alles onder 1 dak.  U bent van harte welkom voor een kopje koffie van maandag tot en met vrijdag, van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 17.00, aan de Directiekade 2 te Rotterdam.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer: 088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 200 50 05 

Snel naar

Online melden grofvuil

Inzamelschema afval 2019

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws