Programma 4 mei 2019

Herdenkingsplechtigheid Oostvoorne op 4 mei 2019

Ook dit jaar nodigen wij u graag uit voor de jaarlijkse herdenkingsplechtigheid van de oorlogsslachtoffers op zaterdag 4 mei 2019.

De herdenking start om 19.00 uur op de begraafplaats in Oostvoorne, waar dan de vlag halfstok wordt gehesen door Scouting de Strandvogels uit Oostvoorne. De Burgemeester van Westvoorne, de Heer Peter de Jong houdt een toespraak en een leerlinge van een van de basisscholen zal een gedicht voordragen. Hierna volgt een stille tocht langs de graven van de Geallieerden en het monument van de verzetsstrijder de heer Leendert van der Meer. Er zullen bloemen worden neergelegd. Om ongeveer 19.30 uur is de plechtigheid ten einde. De bloemen worden dit jaar bekostigd door enkele middenstanders uit Oostvoorne. 

Herdenkingsplechtigheid Rockanje op 4 mei 2019

Dit jaar organiseert het Comité 'Herdenking '40 - '45 Rockanje' weer een korte herdenkingsplechtigheid op de Oude Begraafplaats “Maria Rust” aan de Zeeweg te Rockanje. De herdenking wordt gehouden op zaterdag 4 mei a.s. om 20.00 uur en zal bestaan uit het in acht nemen van twee minuten stilte bij het monument en het ten gehore brengen van de 'Taptoe'. Na een korte toespraak door de burgemeester Peter de Jong, zal namens de gemeente Westvoorne een krans worden gelegd door het College van Burgemeester & Wethouders en zullen bloemen worden gelegd door het Comité, een afvaardiging van de schooljeugd en eventuele andere deelnemers. De plechtigheid zal worden beëindigd met het leggen van bloemen bij de geallieerde graven en het zingen van het Wilhelmus begeleid door enkele leden van muziekvereniging Ons Genoegen.

U wordt verzocht om uiterlijk om 19.55 uur aanwezig te willen zijn.

Vlaggenprotocol

  • 4 mei - dodenherdenking: vlag halfstok vanaf 18.00 uur tot zonsondergang 
  • 5 mei - gehele dag volledig

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws