Portrettenreeks oorlogsverhalen

Op 5 mei 2020 viert Nederland dat ons land 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien  in vrijheid leven. De viering van dit speciale lustrum is van belang om aandacht te blijven besteden aan het feit dat vrijheid niet vanzelfsprekend is en om de slachtoffers te blijven gedenken. Wij zijn benieuwd naar uw verhalen.
Het belang van vrijheid, democratie en vrede voor iedereen moet levend gehouden worden.

Niet alleen voor ons land en de ervaringen met de Tweede Wereldoorlog, maar ook hoe wij voor andere landen een rol hebben betekend om vrijheid te waarborgen. Vrijheid is van ons allemaal. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen, herinneringen en verhalen als u denkt aan de periode voordat ons land werd bevrijd of mogelijk heeft u zelf in een ander land geholpen om de vrijheid terug te krijgen. Wij maken graag een reeks portretten hiervan die vanaf januari 2020 gepubliceerd gaan worden.

Wilt u dit met ons delen?
Wij stellen dit zeer op prijs. Wij realiseren ons dat de verhalen over de Tweede Wereldoorlog uit eerste hand steeds zeldzamer zullen worden en wat zou het mooi zijn als we deze nu kunnen vastleggen. Graag horen wij uw verhaal. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar gemeente@westvoorne.nl o.v.v. 75 jaar vrijheid of door te bellen met Marianne de Groot (0181) 40 80 75 of Debby Boller (0181) 40 81 24. Zo kunnen we er gezamenlijk een mooie herdenking en viering van maken. © website Provincie Zuid Holland

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

https://storing.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

Belastingen SVHW

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Parkeervergunning 1e en 2e Slag Rockanje

U bevindt zich op: Home > Nieuws