Kent u iemand die een lintje verdient? Laat het ons weten.

Vorige maand ontving Wim van Wijk een Koninklijke onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerkzaamheden voor o.a. De Zonnebloem, MHV Forcial en Oranjevereniging Rockanje. 

Kent u ook iemand die zich al jarenlang vrijwillig inzet voor allerlei goede doelen of zich met hart en ziel inzet voor de medemens, zonder eigenbelang en vaak in alle bescheidenheid? Dan kunt u voor deze persoon ook een Koninklijke onderscheiding aanvragen. Hoewel lintjesregen 2021 nog ver weg lijkt, dienen de aanvragen voor een lintje uiterlijk op 1 juli 2020 bij de gemeente binnen te zijn. De procedure om iemand voor te dragen kent veel spelregels en neemt daardoor aardig wat tijd in beslag. Voordat u iemand voordraagt, raden wij u aan eerst even contact op te nemen met de kabinetsmedewerkster van onze gemeente, Marianne de Groot. Zij kan in grote lijnen aangeven of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0181) 40 80 75 of e-mail ma.degroot@westvoorne.nl.

Overigens kan ook gekozen worden voor een ander uitreikmoment. Er dient dan wel sprake te zijn van een heel bijzondere gelegenheid, die verband houdt met de verdienstelijke activiteiten. Een dergelijke aanvraag moet minimaal zes maanden voor de gewenste uitreikingsdatum ingediend worden.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

https://storing.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

Belastingen SVHW

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Parkeervergunning 1e en 2e Slag Rockanje

U bevindt zich op: Home > Nieuws