Jeugd activiteiten

Oud gemeentehuis nieuwe locatie voor activiteiten jongerenwerk 

Het jongerenwerk van Stichting Push heeft in het oude gemeentehuis in Oostvoorne een nieuwe locatie gevonden om activiteiten voor en met jongeren te organiseren. Wat organiseren we: 

Inloop maandag
Iedere maandagmiddag is er van 15:30 tot 17:30 uur een inloop voor kinderen uit groep 8 en brugklas 1 (van het voortgezet onderwijs). Een gezellige moment om even te ontspannen na school. 

Walk in! start vrijdag 16 december
Eens in de 2 weken is er een Walk-in! op vrijdagavond van 19:30 tot 22:00 uur voor de basisschoolgroepen 7 & 8. Kom op 16 december langs om bijvoorbeeld lekker dansen op goede muziek of een film te kijken. We zoeken naar een gevarieerd aanbod dat we samen met jullie samenstellen.

Filmmarathon op 2 januari
Op maandag 2 januari organiseren we een filmmarathon, we beginnen om 12.00 uur met films die gekozen worden door de bezoekers van de inloop op maandag. Omdat wij in de avond ook een film willen kijken, vragen wij ouders om voor de deelnemers om half zes iets te eten te brengen. We maken daar een buffet van, zodat iedereen van alles kan proeven. Ouders zijn zelf natuurlijk ook van harte welkom om mee te eten. Toegang voor de gehele dag kost € 3,-. 

Contact
Meer informatie is te verkrijgen bij de jongerenwerker Paul Deur via jwwestvoorne@stichting-push.nl of tel. 06-4484 5075. Heb je zelf een idee voor een activiteit of vind je het leuk om te helpen bij de activiteiten? Mail of bel dan naar bovenstaand nummer. 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws