Vakspecialist Groen

Heb je groene vingers en werk je graag buiten? Kom dan ons team Beheer & Onderhoud Buitenruimte versterken! 36 uur per week, max. € 2.599,- o.b.v. fulltime.
 

Het werk
Als Vakspecialist Groen ben je betrokken bij het ontwikkelen van plannen voor inrichting en onderhoud van openbaar groen én je voert de plannen uit. Plantsoenen zijn jouw specialiteit. Daarnaast zorg je voor de diverse beplantingen, van vaste planten tot bomen. Ook houd je je bezig met straatreiniging, werkzaamheden aan verhardingen en gladheidsbestrijding. Je bent het visitekaartje én de oren en ogen van de gemeente op straat. Je komt te werken in een hecht team met collega’s die trots zijn op hun vak.

Jouw profiel
Jij bent een enthousiaste en klantgerichte vakspecialist met ervaring in de groenvoorziening. Je hebt een afgeronde opleiding Groenvoorziening op MBO-3 niveau aangevuld met specialistische opleidingen. Ook heb je praktische kennis van werktechnieken en wet- en regelgeving op het gebied van de veiligheidsvoorschriften. Je kunt snel reageren op meldingen. Daarnaast ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs BE.

Meer informatie?
Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen met Arjan van de Polder, teamhoofd Beheer & Onderhoud Buitenruimte. Hij is bereikbaar op tel: (0181) 48 8163.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van vacaturenummer GG/BOB 09a naar het college van Burgemeester en Wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Per e-mail reageren kan ook: vacatures@westvoorne.nl.
 

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Werken bij Westvoorne