Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening/Projectleider

                                    

Voor de gemeente Westvoorne zijn wij op zoek naar: 

beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening en projectleider

36 uur per week

max.schaal 10, 9, € 4.225,= op basis van fulltime

Het werk
Als beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening en projectleider draag je bij aan de ruimtelijke kwaliteit van de gemeente Westvoorne. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van visies en omgevingsen bestemmingsplannen. Je beoordeelt initiatieven op kwaliteit en haalbaarheid en adviseert het college van burgemeester en wethouders hierover. Ook ben je als projectleider verantwoordelijk voor uiteenlopende ontwikkelingen. Je zoekt daarbij verbinding, zowel binnen de gemeentelijke organisatie als met andere overheden, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. We bieden jou een plek binnen het team, waar je ook jouw steentje bijdraagt aan de teamontwikkeling.

Jouw profiel
Je voelt je als een vis in het water als adviseur RO. Je hebt een afgeronde, relevante HBO opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in dit vakgebied. Je bent integer en hebt ervaring met projectmatig werken. Je bent bekend met het opstellen van bestemmingsplannen en omgevingsvisies. De implementatie van de
nieuwe Omgevingswet zie je als een uitdaging. Je kunt snel schakelen en bent flexibel. Je vindt het leuk om in een team met betrokken collega’s te werken.

Interesse?
Kom je jouw ambities waarmaken in onze gemeente? Mail je sollicitatiebrief en CV, onder vermelding van vacature GG/VROM02, uiterlijk 24 juni 2019 naar vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ingrid Kranendonk, Sectorhoofd Grondgebied (0181 408172).

Westvoorne is een groene gemeente op Voorne-Putten. In de kernen Oostvoorne, Rockanje en Tinte is het goed wonen. Genieten doe je op het badstrand van Rockanje, sporten op en rondom het Oostvoornse Meer. Ontspannen kun je al wandelend in het prachtige duingebied. Bij onze gemeente zijn 160 medewerkers in dienst. Binnen het gemeentehuis heerst een open cultuur en een informele werksfeer. Ons personeelsbeleid is sterk gericht op loopbaanontwikkeling. We kennen een goed opleidingsbeleid. Arbeidsvoorwaarden kunnen individueel en flexibel worden ingezet.
 

Reactieformulier

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Werken bij Westvoorne