Hoe kunt u op een vacature reageren

Door de betreffende vacature, waar uw belangstelling naar uitgaat, aan te klikken, kunt u kennis nemen van de inhoud van de functie, de functie-eisen, de functie-inschaling, de datum waarvoor de sollicitatiebrief moet worden ingediend en dergelijke.

 

Wilt u per email solliciteren?


Zowel uw sollicitatiebrief als uw lijst met persoonlijke gegevens (uw curriculum vitae) maakt u op uw eigen pc en slaat u op.
Als u hiermee klaar bent kunt u deze in de vakjes aan de onderzijde van de vacaturebeschrijving op deze pagina plaatsen. Hiervoor moet u gebruik maken van de knop "bladeren", die naast het betreffende vakje is geplaatst. Via "bladeren" kunt u de locatie van het document in uw pc (dus zowel uw sollicitatiebrief als uw CV) zoeken en bevestigen. Heeft u deze locatie bevestigd, dan dient u uw emailadres in te vullen. Tenslotte is het aanklikken van de knop 'Verzenden' voldoende om uw brief met CV naar ons toe te zenden. De ontvangst van uw sollicitatie wordt daarna door ons bevestigd.

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie