MarketingorganisatieDe gemeenten, ondernemers en VVV van Voorne-Putten hebben de handen ineen geslagen om de economische betekenis van toerisme en recreatie voor het eiland versterken. Naast inspanningen die voor de bezoekers niet zichtbaar zijn, vraagt dit om een eenduidig verhaal over en een gezicht van het eiland. Een authentieke en aansprekende verwoording en visualisering van wie en wat Voorne-Putten is.

(Zakelijke) toeristen weten de losse mogelijkheden die het eiland biedt al wel te vinden. Maar Voorne-Putten biedt juist zoveel meer in de combinaties. Juist de verbinding tussen mogelijkheden maakt Voorne-Putten extra aantrekkelijk. Daarom draait het merk om de onbegrensde mogelijkheden van het eiland. Onbegrensd in de zin van veelsoortige combinaties van belevingen die een recreant of toerist kan ondergaan. Om steeds spannende combinaties te communiceren is gekozen voor de slogan: 1 eiland, 2 werelden.

Merkdownloads

Als u als ondernemer gebruik wilt maken van het merk, dan kunt u meer informatie vinden en bestanden downloaden op de website van Top Voorne-Putten. U vindt hier de merkhandleiding met achtergrondinformatie over het merk en hoe u het beeldmerk kunt toepassen. Ook kunt u hier het beeldmerk in verschillende vormen en grootten downloaden. De merkhandleiding geeft weer wanneer u welke variant moet gebruiken. www.topvoorne.nl/informatie/merk-op-voorne-putten.html.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het merk OP Voorne-Putten, neem dan contact op via info@opvp.nl.

Ondernemer
U bevindt zich op: Home > Ondernemer > Marketingorganisatie