Jongerenwerk

Het jongerenwerk in de gemeente Westvoorne wordt uitgevoerd door Stichting PUSH, een aanbieder voor welzijnswerk. Het doel van dit jongerenwerk is om jongeren in hun groeiproces naar volwassenheid te ondersteunen, zodanig dat hun positie verbetert.. Stichting PUSH verzorgt het vindplaatsgerichte (of ambulante) jongerenwerk en organiseert activiteiten op scholen.

De buurtcoach is een combinatiefunctionaris die de scholen verbindt met cultuur en sport. De activiteiten zijn opengesteld voor alle kinderen en geprobeerd wordt de nadruk te leggen op cultuur, vanwege het feit dat ruim 80% van de kinderen al lid is van een sportclub. Ook wordt onderzocht of meer cultuuraanbod bij de sportclubs zelf kan worden aangeboden, omdat kinderen daar al aanwezig zijn. De buurtcoach Patrick Csanyi is te bereiken via p.csanyi@stichting-push.nl.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van harte welkom bij Stichting Push om te helpen bij activiteiten.PUSH begeleidt de vrijwilligers. Ook jongeren kunnen zelf activiteiten organiseren. Aanmelden kan bij de jongerenwerker Paul Deur via p.deur@stichting-push.nl of via (0181) 31 66 88. 

www.stichting-push.nl
Beleidsvisie Jeugd 2015

Uitgelicht

Westvoorne is aangesloten op de Vrijwilligersvacaturebank. Een centraal digitaal punt waar vraag en aanbod van vrijwilligers samenkomen.Zoekt u vrijwilligers of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Dat kan op de centrale vrijwilligersvacaturebank via de site centrumvrijwilligerswerk.nl. De medewerkers van de vacaturebank zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (0181) 47 23 21. Mocht uw organisatie ondersteuning kunnen gebruiken bij het werken met vrijwilligers? Neem dan contact op met mevrouw A. Hollanders, coördinator van de vrijwilligersvacaturebank, via e-mail: a.hollanders@stichting-push.nl.

U bevindt zich op: Home