Vuilniswagen gemist?

Graag willen we onder uw aandacht brengen dat u het huishoudelijk afval uiterlijk om 07:30 uur aan de weg moet aanbieden. Anders loopt u het risico dat uw afval blijft staan.

Natuurlijk volgt de huisvuilwagen een logische route voor de grijze of groene minicontainer of de Plastic Heroes-zakken. En u kunt daarin een inzamelpatroon zien. Contractueel is met Van Gansewinkel de afspraak gemaakt dat deze inzamelt  tussen 07.30 uur en 17:00 uur. Van Gansewinkel is dus vrij om de route te bepalen. Hoe gewoon u misschien bent met het tijdstip waarop deze wagen bij u komt voorrijden, u mag daar niet op vertrouwen. Bijvoorbeeld als gevolg van wegwerkzaamheden kan het voorkomen dat Van Gansewinkel zijn route anders indeelt.

Als u uw huishoudelijk afval later dan 07:30 uur aanbiedt, dan loopt u het risico dat u te laat bent. U kunt daar Van Gansewinkel of de gemeente niet op aanspreken. Doet deze situatie zich voor, dan moet u uw minicontainer(s), Plastic Heroes-zakken of grofvuil nog dezelfde dag weer terugplaatsen op uw erf. U kunt deze dan weer voor de volgende inzamelronde aanbieden. Afhankelijk van het soort afval kunt u dat tijdens de openstellingstijden ook aanbieden bij onze milieustraat in Oostvoorne. U mag uw huishoudelijk afval alleen op de inzameldag en de avond daarvoor vanaf 18:00 uur aanbieden aan de openbare weg. Wijkt u daarvan af, dan riskeert u een boete van € 90,00 per voorval (tarief 2014).

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Nieuws