De Lange Stallen fase 1B in de startblokken

Dit item is verlopen op 11-03-2019.

Op Landgoed de Drenkeling in Rockanje start binnenkort de volgende fase van de nieuwbouw. Projectontwikkelaar Wavo en gemeente Westvoorne ondertekenden op 20 december de koop- en realisatieovereenkomst voor fase 1B van De Lange Stallen.

De Lange Stallen is één van de deelgebieden van Landgoed de Drenkeling in Rockanje. In fase 1B worden acht XL-bungalows gebouwd. De woningen worden volledig gasloos en energiezuinig gebouwd volgens het nul-op-de-meter concept (NOM). De nieuwe bewoners zijn hun eigen energieleverancier door goede isolatie, aardwarmte, moderne installaties en meerdere zonnepanelen. Dit maakt de woningen zéér duurzaam én energiezuinig.

Wavo – de bouwcombinatie van VORM en Van Waning – realiseert de bungalows. Anton van de Ven van VORM, Garrelt van Waning van Van Waning B.V. en Marja Roza-de Pijper, wethouder gemeente Westvoorne ondertekenden donderdag de koop- en realisatieovereenkomst. De 38 woningen van fase 1A zijn allemaal verkocht en de bouw is in volle gang. De verkoop van de woningen van fase 1B is inmiddels gestart. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2019.

Inwoner
U bevindt zich op: Home > Inwoner > Nieuws