Koepel Zeeburg weer in gebruik

Dit item is verlopen op 30-06-2017.

Op 9 maart heeft wethouder Van der Meij namens de gemeente Westvoorne een huurovereenkomst afgesloten met stichting De Regenten van Koepel Zeeburg. 
Deze overeenkomst stelt de stichting in staat om de Koepel in Oostvoorne in te zetten voor sociaal culturele activiteiten. 
 

De stichting heeft als doel: exploiteren van Koepel Zeeburg, zonder winstoogmerk, met een sociaal cultureel doel en gesteund door het bedrijfsleven. Wethouder Van der Meij: “Door inzet van vrijwilligers is Westvoorne een bijzondere expositielocatie rijker en kan de koepel weer gebruikt worden als vergader- en ontmoetingsruimte. Het gemeentebestuur wenst de leden van de stichting De Regenten van Koepel Zeeburg veel goeds met de organisatie van toekomstige activiteiten.” Voor meer informatie over de activiteiten in Koepel Zeeburg kunt u contact opnemen met de stichting door een e-mail te sturen naar regenten@zeeburg.info.   

Het gebruik van Koepel Zeeburg was voorheen in handen van stichting Koepel Zeeburg. Deze stichting heeft zich ingezet voor de herbouw van de historische koepel op de hoek van de Zeeweg en de Strandweg in Oostvoorne. In goed overleg met de gemeente heeft de stichting vorig jaar besloten om de huurovereenkomst te beëindigen.  

V.l.n.r.: Ruud Bestman, voorzitter stichting De Regenten van Koepel Zeeburg en Bert van der Meij, wethouder gemeente Westvoorn

V.l.n.r.: Ruud Bestman, voorzitter stichting De Regenten van Koepel Zeeburg en Bert van der Meij, wethouder 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Storing binnen bebouwde kom

City Tec: (088) 89 59 000.

Storing buiten bebouwde kom

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 2005005 

Snel naar

Online melden grofvuil

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Van Gansewinkel

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

U bevindt zich op: Home > Persberichten