20 uur in de week | max schaal 6, max € 2.904,- op fulltime basis

Het werk

Je zorgt voor een enthousiaste en vakkundige invulling van de ABC zwemlessen, Snorkelen, Survival, Zwemvaardigheid, Zeemeerminzwemmen en Aquascooters en de daarbij behorende administratie. Een ander onderdeel is het geven van Aquasporten, Ouder- en kind zwemlessen, Seniorenzwemmen en Therapeutisch zwemmen. Daarnaast houd je toezicht en zorg je voor een schone (werk-)omgeving. Je maakt deel uit van een gezellig en gedreven team, dat streeft naar een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Mail direct je CV en motivatiebrief

Wie ben jij?

Je beschikt over een geldig diploma zwemonderwijzer of MBO-sb, niveau 4 (CIOS, Albeda, Zadkine of ALO, met aantekening zwemmen). De opleiding Aquasport of zaalsport is een pré. Verder ben je in het bezit van een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie. Je bent gastgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele instelling. Je bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in het weekend. Je hecht veel waarde aan het teamgevoel.

Vacature zwemonderwijzer

Wat bieden wij?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je een afwisselende parttime baan in een leuk team. Er is veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Interesse?

Kom je jouw ambities waarmaken in onze gemeente?
Mail je sollicitatiebrief en CV naar vacatures@westvoorne.nl
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Liesbeth Wieringa, (0181) 48 74 55.

Mail je sollicitatiebrief en CV