Wij zoeken een zwemonderwijzer 

voor 32 -36 uur per week (max schaal 6, € 2904,- op fulltime basis)

Het werk

Je zorgt voor een enthousiaste en vakkundige invulling van de ABC zwemlessen, Snorkelen, Survival, Zwemvaardigheid, Zeemeerminzwemmen en Aquascooters en de daarbij behorende administratie.
Een ander onderdeel is het geven van Aquasporten, Ouder- en kind zwemlessen, Seniorenzwemmen en Therapeutisch zwemmen. Daarnaast houd je toezicht en zorg je voor een schone (werk-)omgeving. Je maakt deel uit van een gezellig en gedreven team, dat streeft naar een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. 

Wie ben jij?

Je beschikt over een geldig diploma zwemonderwijzer of MBO-sb, niveau 4 (CIOS, Albeda, Zadkine of ALO, met aantekening zwemmen) of bent bereid deze te halen. Verder ben je in het bezit van een geldig BHV en EHBO-diploma met aantekening reanimatie. Je bent gastgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een flexibele instelling. Je bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten, ook in het weekend. Je hecht veel waarde aan het teamgevoel. 

Wat bieden wij?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij je een leuke baan in een leuk team. Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen. 

Interesse?

Kom je jouw ambities waarmaken bij de gemeente Westvoorne? Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 11 februari 2022 naar vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Liesbeth Wieringa, teamleider Zwemonderwijs, telefoon: (0181) 48 74 55.

Mail je sollicitatiebrief en CV

 

Het Team

Team EXAC (exploitatie & accommodaties) bestaat uit De Merel, De Meander en De Man en zijn onderdeel van de gemeente Westvoorne. Aan de rand van Oostvoorne ligt de multifunctionele accommodatie De Meander. Hierin zijn zowel een sporthal, oefenruimte als het zwembad gevestigd. Cultureel centrum De Man ligt aan het Dorpsplein in Oostvoorne en beschikt over 4 zalen waaronder een theaterzaal.
Sport en Cultureel Centrum De Merel ligt in Rockanje.

Bij onze gemeente zijn 160 medewerkers in dienst. Binnen het gemeentehuis heerst een open cultuur en een informele werksfeer. Ons personeelsbeleid is sterk gericht op loopbaanontwikkeling. We kennen een goed opleidingsbeleid. Arbeidsvoorwaarden kunnen individueel en flexibel worden ingezet.