Woning kopen

Het Woonbedrijf Westvoorne verkoopt ook regelmatig woningen. Dit doen wij in samenwerking met verschillende makelaars uit de regio. Wil u meer informatie over onze koopwoningen, neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar woonbedrijf@westvoorne.nl.  

Ook is het mogelijk dat u als huurder uw huurwoning koopt. Dit is niet bij alle huurwoningen mogelijk. Wilt u weten of uw huurwoning in aanmerking komt voor verkoop? Neem dan contact met ons op.

Koopgarant
Sommige woningen kunt u ook kopen met de Koopgarantregeling. Koopgarant is er om koopwoningen voor een grotere groep starters betaalbaar te maken. Stel dat u de woning eigenlijk niet zou kunnen financieren, dan lukt dat misschien wel met Koopgarant. Ook zijn uw woonlasten lager dan wanneer u de woning voor de marktwaarde zou kopen. Als u op termijn besluit te verhuizen, bent u er zeker van dat de corporatie of ontwikkelaar de woning van u terugkoopt. U ontvangt dan de koopprijs die u bij de aankoop hebt betaald plus of min een deel van de waardeontwikkeling. Dit houdt in dat bij de terugkoop de oorspronkelijk verstrekte prijsverlaging wordt verrekend.

Wilt u meer informatie over Koopgarant, neem dan contact op met ons of de makelaar.

Terugkoop
Als u uw woning wilt terug verkopen, kunt u contact met ons opnemen. U kunt uw woning alleen terug verkopen als dit staat beschreven in uw koopovereenkomst. 


 

U bevindt zich op: Home > Ik zoek > Woning kopen