Projecten

Isoleren

Van sommige woningen zijn de energielabels lager dan die van andere woningen in dezelfde straat. Wij willen graag met onze huurders deze energielabels verbeteren. Daarom gaan wij de huurders met lagere energielabels hierover persoonlijk benaderen.

Verbeteren energielabel

Een energielabel geeft aan hoe zuinig een woning is. Een zuinige woning betekent vaak dat uw energierekening ook lager is, u meer wooncomfort heeft en uw woning minder CO2 uitstoot. Dit is daarom ook beter voor het milieu. Het Woonbedrijf draagt graag bij aan een beter milieu en een beter wooncomfort voor de huurders.

Aanbod isoleren

Voor het isoleren betaalt u extra huur. Daar staat tegenover dat uw energielasten dalen. Het Woonbedrijf kan voor u uitreken hoeveel u dat ongeveer kan schelen. Door het isoleren van uw woning kunt u er financieel op vóóruit gaan!
Heeft u zelf het idee heeft dat uw woning in aanmerking komt voor extra isolatie? Of heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, via het telefoonnummer 0181-408052 of per e-mail woonbedrijf@westvoorne.nl.

U bevindt zich op: Home > Projecten