Nul op de meter

Het Woonbedrijf is in 2017 gestart met het Nul op de Meter project. We zijn dit project gestart met een pilotproject aan de Gijzenhoekweg nummers 29 t/m 37. Als dit pilotproject is afgerond gaan we starten met een 2e pilotproject. We gaan een tweede pilotproject starten, omdat we graag willen dat we alle vaardigheden goed in de vingers hebben. Daarna is de intentie om de gehele wijk naar Nul op de Meter te renoveren. Dit gaat om de volgende adressen: Bethlehemweg (26 t/m 48), D. Van Leijdenweg (3 t/m 9 en 11 t/m 19), Middellandweg (31 t/m 55, 44 t/m 66) Gijzenhoekweg (30 t/m 52, 29 t/m 47).  Deze uitnodiging geldt alleen voor de bewoners van de bovenstaande adressen.

Wat gaan we doen?

Bij deze Nul op de Meter renovatie wordt er aandacht besteed aan energiebesparing, wooncomfort en een eigentijdse uitstraling van de woning. Enerzijds wordt dit gerealiseerd door het energieneutraal maken van de woning. Anderzijds wordt bekeken in hoeverre in de woning de keuken, badkamer en toilet gelijktijdig kunnen worden gerenoveerd.

Wat is een Nul op de Meter woning?

Bij een Nul op de Meter woning wekt de woning evenveel (of meer) energie op als dat nodig is voor het huishouden en het huis. Dit wordt gerealiseerd door de woning een “warme jas” aan te geven en het plaatsen van nieuwe installaties en zonnepanelen. Hiernaast ziet u een voorbeeld van Nul op de Meter woningen.
Indien u meer informatie wil over de Nul op de Meter woning, dan kan u kijken op: www.stroomversnelling.info. Ook is er een filmpje beschikbaar, waarin de Nul op de Meter renovatie wordt uitgelegd. Dit filmpje kunt u ook deze pagina vinden onder het kopje “meer informatie”. 

Vragen?

Heeft u vragen over de Nul op de Meter renovatie? Dan kunt u contact opnemen met onze beleidsmedewerker Wonen, Rozanne Molendijk. Zij is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 14 0181. Of u kan mailen naar r.molendijk@westvoorne.nl


 

U bevindt zich op: Home > Projecten > Nul op de meter