Voor de zomer zonnepanelen? Dat kan!

De zon komt weer steeds vaker tevoorschijn dus het is tijd voor een nieuwe inkoopactie zonnepanelen. Zoals u gewend bent van onze inkoopacties, hebben wij een scherpe prijs onderhandeld met betrouwbare partners. Maar er is meer: als u voor 30 april 2019 beslist, garanderen wij plaatsing voor de zomer! 
Na inschrijving ontvangt u een vrijblijvende offerte met een scherpe actieprijs. Er is keuze uit verschillende typen panelen. Wanneer u vóór 30 april 2019 akkoord geeft op de offerte, liggen de zonnepanelen voor 30 juni 2019 op uw dak. 

Hoog rendement panelen
Heeft u een klein dak waar u veel vermogen mee wilt opwekken? Of heeft u een hoog verbruik? Dan is de keuze voor de nieuwste hoog rendement panelen, met ruim 30% meer opbrengst, misschien iets voor u. Bij deze panelen kunnen we plaatsing voor de zomer niet garanderen, maar heeft u wel de nieuwste panelen op uw dak liggen! 

Interesse?
Voor meer informatie over de inkoopactie kunt u terecht op de website van de WoonWijzerWinkel; woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon. Op deze pagina kunt u zich ook meteen inschrijven. U kunt zich ook inschrijven op onze themadag zonnepanelen op 13 april. Voor meer informatie, ga naar www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over de verduurzaming van uw woning!

               
                    

  

                                                

U bevindt zich op: Home > Nieuws