WMO loket

De gemeente Hellevoetsluis voert de Wmo uit voor de gemeente Westvoorne. Binnen de gemeente Westvoorne is wel een Wmo-loket aanwezig waar inwoners van deze gemeente terecht kunnen voor informatie en advies over de Wmo.

Het Wmo-loket in het gemeentehuis van Westvoorne is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 12:00 uur en woensdagmiddag/-avond van 13:30 uur tot en met 18:30 uur. Ook kunt u op deze tijden het Wmo-loket telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Neemt u contact op met het Wmo-loket via telefoonnummer 14 0181.

Tafeltje Dekje

Tafeltje Dekje wordt in onze gemeente verzorgd door de Catharina Stichting

Postadres: Postbus 170, 3230AD Brielle 
Tel. (0181) 41 25 55
E-mail: info@catharinastichting.nl
Internet: www.catharinastichting.nl
 

Vervoersmogelijkheden Westvoorne

Reizen met Regiotaxi Voorne Putten of met Valys

Bekijk de brochure

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid naar zorg, hulp en financiƫle regelingen. Gebruik Regelhulp om oplossingen te vinden die passen bij uw situatie.

Zoekende in het woud van regels in de AWBZ, ZVW en WMO? Meld je zorg en kijk op www.meldjezorg.nl

Mantelzorgpas

mantelzorgpas

Gemeente Westvoorne waardeert de inzet voor uw naaste(n) zeer. Als kleine blijk van waardering, kunt u de mantelzorgpas aanvragen. Op deze persoonsgebonden pas staat een tegoed. Mantelzorgers kunnen deze zorgpas digitaal aanvragen viawww.mantelzorgvoorne.nl of via MEE Zuid-Hollandse Eilanden, telefoon (0181) 33 35 07 en e-mail: servicebureau@meezhe.nl. Meer lezen?

U bevindt zich op: Home