In Westvoorne zijn veel vrijwilligers actief, die in hun vrije tijd heel veel goede dingen doen voor bijvoorbeeld de voetbalvereniging, een verzorgingshuis of de buurt waar zij wonen. Het gemeentebestuur van Westvoorne waardeert het dat er in Westvoorne zo veel mensen zijn die zich op de een of andere manier dienstbaar en belangeloos opstellen voor onze samenleving.

Om uiting te geven aan deze waardering werd normaal gesproken ieder jaar een feestelijke avond met een diner georganiseerd voor onze vrijwilligers. Door de huidige situatie met corona is dit nu niet mogelijk. Toch willen wij de vrijwilligers in onze gemeente in het zonnetje zetten. Daar hebben we uw hulp bij nodig, want niet alle vrijwilligers zijn even zichtbaar.

Heeft u misschien een buurvrouw, oom, vriendin of iemand waarvan u weet dat hij of zij zich regelmatig belangeloos inzet in Westvoorne, draag deze persoon dan voor. Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december zet de gemeente Westvoorne vrijwilligers in het zonnetje. Uit alle voorgedragen vrijwilligers worden willekeurig 250 uitgekozen en zij ontvangen op die dag een verrassing.

U kunt iemand voordragen door een e-mail te sturen naar de evenementen- en subsidiecoördinator Debby Boller via dg.boller@westvoorne.nl. Vermeld in de e-mail uw gegevens, de gegevens van de vrijwilliger en zijn of haar activiteiten. Voordragen kan tot en met 30 november 2020.

 

Samen met u maken we vrijwilligers zichtbaar voor al hun soms onzichtbare werk!