Nog een paar dagen tot de maand oktober begint. Net als voorgaande jaren staat deze maand in het teken van Stoptober, waar rokers de uitdaging aangaan om 28 dagen niet te roken. Dit doen zij niet alleen. Samen met andere stoppers en de Stoptober-app voor uw mobiele telefoon gaan rokers de strijd aan. Ook de gemeente Westvoorne ondersteunt de Stoptober campagne.

Het succes van Stoptober

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch hebben in de afgelopen jaren meer dan 400.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. De succesformule? Een positieve aanpak, hulp van een grote groep stoppers onderling, steun via de gratis Stoptober-app, Stoptober tv en een magazine met allerlei informatie.

Daarnaast is stoppen met een grote groep niet alleen leuker, met elkaar is het beter en langer vol te houden. Lukt het u om 28 dagen lang niet te roken? Dan is de kans maar liefst vijf keer groter dat u blijvend stopt met roken. Dat is goed voor uw portemonnee en uw gezondheid!

Meedoen met Stoptober?

Ook de uitdaging aangaan om 28 dagen niet te roken? Schrijf u dan in via www.stoptober.nl(externe link) en download de Stoptober-app op uw telefoon.