Contact/openingstijden

Ook de gemeente Westvoorne geeft gevolg aan het landelijk advies zoveel mogelijk thuis te werken. Waar het kan werken onze medewerkers thuis. Zij zijn per mail en telefoon bereikbaar.

De gemeente Westvoorne is telefonisch bereikbaar via 14 0181 op:

- Maandag t/m donderdag van 08.00 - 17.00 uur
- Vrijdag van 08.00 tot 12.30 uur

Om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben we de fysieke dienstverlening bij onze loketten aangepast. Zo zorgen we er voor dat er zo weinig mogelijk contact tussen mensen plaatsvindt. De loketten van het ServicePunt, Burgerzaken, team WIS (Werk, Inkomen en Service) en het Woonbedrijf zijn alleen op afspraak geopend van 8.30 tot 12.30 uur voor:

- het afhalen paspoort of rijbewijs
- het aanvragen paspoort of rijbewijs
- het doen van aangifte geboorte of overlijden
- afspraken rondom levensonderhoud bij team WIS

Bel met 14 0181 voor het maken van een afspraak.

Het Woonbedrijf is alleen telefonisch bereikbaar voor spoedeisende reparatieverzoeken, zoals glasbreuk, verstoppingen en lekkage via (0181) 40 80 52. Voor overige zaken kunt u een e-mail sturen naar woonbedrijf@westvoorne.nl.

De milieustraat in Oostvoorne is vanaf maandag 23 maart weer volgens reguliere openingstijden geopend. We vragen je wel om alleen te komen als het echt noodzakelijk is, oude spullen tijdelijk te bewaren en als het kan en deze over een paar weken naar de milieustraat te brengen. 

Mocht een bezoek toch noodzakelijk zijn, kom dan bij voorkeur alleen of laat passagiers in de auto zitten. Bij de slagboom zal een medewerker je te woord staan en aangeven wanneer je de milieustraat kunt op rijden. We laten vijf mensen tegelijk toe. Het kan zijn dat hierdoor langere wachttijden ontstaan, we vragen je begrip hiervoor. Probeer ook 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers te houden en blijf thuis bij (milde) klachten, zoals verkoudheid, keelpijn etc.

U bevindt zich op: Home > Contact/openingstijden