Teamhoofd Juridische zaken & Controlling en concerncontroller

Het werk

Als teamhoofd ben je verantwoordelijk voor Juridische Zaken, Controlling en Financiën en zorg je voor het goed functioneren van dit team. Naast jouw taken als teamhoofd voer je ook de controllerfunctie uit. Je adviseert en begeleid het lijnmanagement bij het toepassen van beleids- en planning-/controlinstrumenten. Samen met het team stel je de integrale gemeentebegroting en jaarrekening op en geef je richting aan ontwikkeling en uitvoering van het financieel beleid.  

Als teamhoofd heb je in het kader van een organisatieontwikkelingstraject (de zelfbewuste gemeente) een belangrijke rol om samen met jouw medewerkers de toekomstvisie, het coalitieprogramma met behulp van kernwaarden te realiseren.

Jouw profiel

Jij bent een enthousiaste en bevlogen teamhoofd. Je hebt een HBO opleiding en kennis van bestuurlijke en ambtelijke besluitvormingsprocessen. Ook wettelijke voorschriften,  gemeentelijke verordeningen en gemeentelijke financieel beleid zijn jou niet vreemd. Je beschikt over managementvaardigheden. Je vindt het een uitdaging en je bent in staat om zo’n divers team aan te sturen. 

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief en CV, onder vermelding van vacature MI/JBC 01, uiterlijk 27 januari 2019 naar vacatures@westvoorne.nl. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Marianne Kleingeld, sectorhoofd Middelen. Zij is bereikbaar op tel: (0181) 40 80 69.
 

Reactieformulier

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer: 088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 200 50 05 

Snel naar

Online melden grofvuil

Inzamelschema afval 2019

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Werken bij Westvoorne