De politie bij u in de buurt

Sinds februari 2002 heeft u als inwoner van de regio Rotterdam-Rijnmond uw eigen buurtagent. Hij vormt voor u het vaste en herkenbare aanspreekpunt. Met niet spoedeisende zaken over veiligheid en leefbaarheid in uw woonomgeving kunt u bij hem terecht. Voor spoedeisende zaken belt u uiteraard het noodnummer 1-1-2.
De buurtagent wordt ondersteund door het wijkteam en werkt aan structurele oplossingen voor problemen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid die zich in zijn wijk voordoen. Vaak zoekt hij daarbij de samenwerking met ‘partners’ zoals woningbouwverenigingen, gemeentelijke organisaties en bewoners.

Hoe bereikt u uw buurtagent
U kunt uw buurtagent bereiken via het algemene informatienummer 0900-8844 (lokaal tarief). Indien de buurtagent niet aanwezig is, laat de telefoniste een boodschap voor hem achter en belt hij terug zodra hij weer in dienst is. Ook kunt u contact opnemen met de wijkagenten Rob Pietjouw (Oostvoorne), Leo IJdo (Rockanje) of Martijn Hijman (Tinte en het Kruiningergors) via het contactformulier op de website van de politie. 

Melding aangereden reewild
Wat te doen bij aanrijdingen met of gevonden reewild: Bel meteen met het secretariaat van de Wildbeheer eenheid Voorne, tel: (0181) 40 34 91 of 06 23 66 53 04.

Openingstijden dichtstbijzijnde bureau
Bureau Hellevoetsluis, Bruggehoofd 11 (nabij winkelcentrum Struytse Hoeck)
Dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00 uur.

Spreekuur
Het handhavingsteam (let op: dit is niet de wijkagent) houdt op woensdagmiddag spreekuur van 14:00 tot 17:00 uur bij het ServicePunt in de centrale hal van het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 6 in Rockanje. Hier kunnen geen aangiftes gedaan worden.

Aangifte doen
Als u aangifte wilt doen dan kan dat natuurlijk altijd aan het politiebureau in Hellevoetsluis. Voor een aantal feiten is het ook mogelijk de aangifte telefonisch of via internet te doen. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met 0900-8844 of klik op politie.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

https://storing.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Servicenummers