Westvoorne sluit aan bij online burenplatform Fijn je te zien

Op vrijdag 27 september 2019 lanceert wethouder Wilbert Borgonjen het online burenplatform Fijn je te zien. Het platform www.fijnjetezien.nl wordt gerund door vrijwilligers uit Westvoorne. Het is bedoeld om mensen die bijvoorbeeld een wandelmaatje zoeken of op een andere manier hulp nodig hebben in contact te brengen met iemand in de buurt die graag iets wil betekenen voor een ander. Ook is een overzicht van activiteiten in de buurt op het platform te vinden. Op www.fijnjetezien.nl kunnen inwoners elkaar makkelijk vinden en ontmoeten.

Fijn je te Zien wordt gelanceerd tijdens de weekmarkt in Rockanje in aanwezigheid van wethouder Margriet den Brok van de gemeente Hellevoetsluis. De gemeenten Brielle en Hellevoetsluis zijn in 2018 al gestart met Fijn je te zien. Met Fijn je te zien maken de drie gemeenten zich hard voor een fijnere samenleving om in te wonen.

We nodigen iedereen van harte uit om op 27 september een kopje koffie of thee te drinken en een praatje te maken op het miniterras van Fijn je te zien op de markt in Rockanje. Het programma ziet er zo uit:

10.00 uur
Opening van kraam van Fijn je te Zien op de markt in Rockanje

10.30 uur
Officiƫle lancering Fijn je te Zien in Westvoorne door wethouder Wilbert Borgonjen

vanaf 11.00 uur
Mogelijkheid om op ons miniterras kennis te maken met wethouders Borgonjen en Den Brok onder het genot van een gratis kopje koffie of thee

Op de website www.fijnjetezien.nl is te zien wat er te doen is in de gemeenten en hun kernen. U kunt er oproepjes (laten) doen voor burenhulp of uw hulp aanbieden. Ook al het vrijwilligerswerk staat op deze website.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

https://storing.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

Belastingen SVHW

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Parkeervergunning 1e en 2e Slag Rockanje

U bevindt zich op: Home > Persberichten