Oud-burgemeester van Westvoorne Jan Hoffmann overleden

Dit item is verlopen op 06-07-2012.

Afgelopen dinsdag bereikte ons het bericht dat zaterdag 16 juni onze oud-burgemeester Jan Hoffmann op 78-jarige leeftijd in zijn woonplaats Maarssenis overleden. In januari 1980 startte Joan Marie Hoffmann, roepnaam Jan, als eerste burgemeester van onze fusiegemeente Westvoorne. Jan Hoffmann nam op 1 juli 1988 afscheid van Westvoorne en werd burgemeester van de gemeente Noordwijk. Vanuit die functie is hij met pensioen gegaan. Voor zijn vele verdiensten op het bestuurlijk vlak is hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Hoffmann begon zijn carrière bij de Koninklijke Marine. Later werd hij wethouder (VVD) in de gemeente Haarlemmermeer en was vervolgens de eerste burgemeester van Westvoorne na de gemeentelijke herindeling van Oostvoorne, Tinte en Rockanje.

De heer Hoffmann was een zeer integer en bekwaam bestuurder. Zij die hem nog kennen uit zijn Westvoornse periode hebben hem daarnaast als een bescheiden en aardig mens ervaren en bewaren goede herinneringen. Gedurende zijn Westvoornse periode woonde de familie Hoffmann aan de Van Itersonlaan in Oostvoorne. Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet voor onze gemeente en zijn belangstelling voor de inwoners en mensen met wie hij werkte. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw, (klein)kinderen en andere familieleden.

Condoleanceregister
Vanaf woensdag 20 juni ligt er in de hal van het gemeentehuis in Rockanje een condoleanceregister. Inwoners en andere belangstellenden kunnen voor het tekenen van het condoleanceregister terecht vanaf woensdag 20 juni tot en met donderdag 21 juni van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag 22 juni van 8.30 tot 11.00 uur. De rouwkaart  kunt u downloaden. Burgemeester Peter de Jong zal namens de gemeente op vrijdag 22 juni aanwezig zijn bij de crematieplechtigheid in Utrecht.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Persberichten