Open Dag - Kick Off – Talent Day in MFC De Merel Rockanje

Op zondag 12 januari staat MFC De Merel bol van de activiteiten. Dit nieuwe multifunctionele gebouw aan de Willem de Waalstraat in Rockanje is eind november in gebruik genomen. Op 12 januari presenteren de organisaties en verenigingen, die hun thuisbasis in De Merel hebben, zich aan het publiek.

Officiële opening

Om 10.00 uur start de Open Dag met bijzondere live interviews. Wethouder Jorriena de Jongh wordt geïnterviewd door Jeroen Smits. Ook vertegenwoordigers van verenigingen, die gebruik maken van het nieuwe pand, vertellen hun eerste ervaringen. Daarnaast is er een openingsactiviteit waar onder meer de jongste en het oudste lid van de verenigingen die hun thuisbasis in de Merel hebben een bijdrage leveren. Verder zal tijdens dit officiële deel de Kleine Ereprijs worden uitgereikt door burgemeester De Jong.

Ontdek De Merel

Vanaf 10.30 uur tot 13.00 uur kan iedereen die dat wil het pand ontdekken. De bibliotheek en basisschool De Zeewinde, die gevestigd zijn in het pand, laten u graag hun nieuwe plek zien. Ook Humankind en de BSO zijn aanwezig. In de ontvangstruimte van het gebouw presenteren zich verenigingen en organisaties zoals ‘Stichting 800 jaar Rockanje’ en ‘Fijn je te zien’.

Kick-off / Talent Day
Deze dag is ook de Kick-off / Talent Day die wordt georganiseerd door Stichting Push.

Er is van alles te doen zijn op het gebied van sport, kunst & cultuur, natuur & milieu, ICT & wetenschap voor de jeugd en natuurlijk alle andere aanwezigen. Kijk voor alle deelnemers en activiteiten op www.stichting-push.nl

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Persberichten