WESTVOORNE PRESENTEERT! trekt meer dan 350 bezoekers

WESTVOORNE PRESENTEERT! dat zondag 10 maart plaats vond in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne heeft meer dan 350 bezoekers getrokken. De reacties van bezoekers na afloop waren zeer positief. Verschillende verenigingen en stichtingen hebben tijdens WESTVOORNE PRESENTEERT! nieuwe leden aangetrokken. Er werden kaarten voor voorstellingen verkocht en de organisaties hebben meerdere vrijwilligers en bestuursleden aan zich kunnen binden. Ook ontstonden er nieuwe samenwerkingsverbanden.

Inwoners van Westvoorne konden tijdens WESTVOORNDE PRESENTEERT! kennis maken met 60 verschillende verenigingen en stichtingen. Zij presenteerden zich aan het publiek en kregen tegelijkertijd de gelegenheid vrijwilligers en leden te werven. 

Presentator Jeroen Smits trapte de middag af met wethouder Jorriena de Jongh waarna diverse verenigingen in de schijnwerpers werden gezet. Korte interviews met deelnemers droegen bij aan een veelzijdige en informatieve middag. 

Wethouder Jorriena de Jongh van de gemeente Westvoorne is zeer tevreden: ‘Ik ben trots op een evenement als WESTVOORNE PRESENTEERT!. Hiermee laten we zien dat er een actief verenigingsleven is in Westvoorne, en brengen we de inwoners en organisaties dichter bij elkaar. Met een opkomst van 60 verenigingen en stichtingen en ruim 350 bezoekers kijken we terug op een zeer geslaagde middag.’ 

Westvoorne Presenteert

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws