Verbreding strandopgangen Eerste en Tweede Slag Rockanje gestart!

Op 3 april heeft wethouder Paméla Blok-van Werkhoven de eerste werkzaamheden verricht voor de verbreding van de strandopgangen bij de Eerste en Tweede Slag in Rockanje. Tegelijk met de verbreding zal ook de verlichting (duurzamer) worden aangepast.
 

De werkzaamheden zijn pas op 3 april gestart omdat volgens de vergunning van het waterschap niet in de duinen gewerkt mag worden in het stormseizoen (van 1 oktober tot 1 april).  

De gemeente Westvoorne heeft een prachtig Badstrand. Door de gezellige drukte en strandactiviteiten is Rockanje een populaire bestemming voor zowel de jongere als de oudere strandliefhebber. Maar op drukke stranddagen is het strand bij calamiteiten via de overgangen voor de hulpdiensten moeilijk te bereiken. Dit is ook het geval tijdens festiviteiten in de avonduren. 

Door de strandopgangen breder te maken, naar maximaal 6.00 meter, wordt de bereikbaarheid van het strand en de strandpaviljoens sterk verbeterd. De strandopgangen worden tegelijkertijd voorzien van LED-verlichting. Hiermee wordt Westvoorne en het badstrand weer een stukje duurzamer. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind april zijn afgerond.
 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer: 088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 200 50 05 

Snel naar

Online melden grofvuil

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

U bevindt zich op: Home > Nieuws