Uw dak is geld waard!

De rentes kelderen omlaag, waardoor het minder aantrekkelijk wordt om spaargeld op een spaarrekening te zetten. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun spaargeld op het dak te leggen. Niet letterlijk natuurlijk, maar in de vorm van zonnepanelen of een zonneboiler.  Meteorologen voorspellen een warme zomer; de investering is dus zo terugverdiend! Waar wacht u nog op? Kom op zaterdag 15 juni langs tijdens onze gratis themadag bij de WoonWijzerWinkel, het energieloket van de gemeente, en laat u voorlichten over de mogelijkheden. 

Wat kunt u verwachten?
Zaterdag 15 juni bent u vanaf 09.00 uur welkom bij de WoonWijzerWinkel, Directiekade 2 in Rotterdam. We vertellen u tijdens deze dag meer over alle duurzame maatregelen voor op uw dak, zoals zonnepanelen, zonneboilers en groene daken. Aansluitend kunt u een rondje lopen in onze showroom van 2500m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Er wordt ook een nieuwe inkoopactie voor zonneboilers gestart. Interesse? U kunt zich meteen inschrijven, informatie meenemen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. 

WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen en energie besparen! 

Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.


 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws