Nieuwe peiling burgerpanel over sociaal domein

De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne werken samen aan een nieuw beleidsplan voor de onderwerpen die met zorg, ondersteuning en jeugd te maken hebben. Met dit nieuwe plan willen zij bereiken dat alle inwoners meedoen aan de samenleving en zo gezond, gelukkig, veilig en zelfstandig mogelijk zijn. Om ervoor te zorgen dat het plan zo goed mogelijk aansluit bij de mogelijkheden en behoefte van inwoners, vragen wij ons burgerpanel om mee te doen aan een peiling over het sociale domein. Door het invullen van de vragenlijst krijgen de gemeenten beter in beeld wat inwoners belangrijk vinden. U kunt de vragenlijst invullen tot en met donderdag 20 september.

Lid worden van het burgerpanel?
Als u nog geen lid bent van ons burgerpanel kunt u zich aanmelden via www.westvoorne.nl/burgerpanel. U kunt dan gelijk meedoen aan de peiling. Als u deelneemt aan het burgerpanel Westvoorne, ontvangt u enkele keren per jaar per e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Iedere peiling heeft een ander onderwerp en staat ongeveer 10 dagen online. Uw deelname aan het burgerpanel en de door u ingevulde gegevens en antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Uitkomsten
Na afloop van elke peiling krijgt u per e-mail de belangrijkste uitkomsten. Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research voert de werkzaamheden voor het burgerpanel van Westvoorne uit.


 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws