Lokale belastingen binnenkort in uw (digitale) brievenbus

Deze maand ontvangt u uw jaarlijkse lokale belastingaanslag. Dit jaar verstuurt SVHW de belastingaanslagen namens de gemeente Westvoorne. SVHW verzorgt namelijk met ingang van dit jaar het heffen en innen van de gemeentelijke belastingen voor de gemeente. Omdat SVHW dit ook voor waterschap Hollandse Delta doet, ontvangt u een gecombineerde aanslag. Zo heeft u alle lokale belastingen overzichtelijk op één biljet.

De verzending van de belastingaanslagen gebeurt digitaal via MijnOverheid en per post. Wanneer u geen automatisch incasso heeft, is het dit jaar voor het eerst mogelijk om rechtstreeks vanaf het aanslagbiljet te betalen. Dit gaat via een link of een QR code naar iDEAL.

Meer informatie over de lokale belastingen kunt u vinden op de website van het SVHW. Hier staan ook de antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor degenen die hun vragen liever telefonisch stellen, verruimt SVHW van 11 februari tot en met 1 maart de telefonische openingstijden. In deze periode is SVHW van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws