Kom jij ook naar het Sport & Safety Evenement?!

Op 16 augustus vindt tussen 9.00 en 14.00 uur het Sport & Safety Evenement plaats bij MFC De Meander in Oostvoorne. Samen met een aantal enthousiaste organisaties en bedrijven organiseert de gemeente deze sportieve en leerzame dag voor kinderen vanaf 6 jaar. Ouders en grootouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Wat kun je deze dag doen?
Er zijn heel veel leuke activiteiten. Zo staat er in de sporthal een springkussen, je kunt je laten schminken, een brandweerparcours volgen en geblindeerd de nooduitgang zoeken. In het zwembad ligt een speeleiland met haaien. Op het parkeerterrein staat de dierenambulance, je kunt er op de foto op een politiemotor, poffertjes eten, blusspelletjes doen, een frituurbrand blussen en een rondrit maken met een brandweerwagen.

Kaarten
Kaarten voor dit evenement zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa van de Meander, Vlinderslag 3 in Oostvoorne.  Een kaartje kost € 6,00 per kind. Als je je vóór 16 augustus inschrijft via de balie bij de Meander kost een kaartje € 5,00. Tot 14.00 uur zijn er activiteiten in de sporthal en op het parkeerterrein. De activiteiten in het zwembad zelf stoppen iets eerder (om 12.00 uur). Wil je aan het zwembadonderdeel deelnemen dan is inschrijven van te voren en minimaal een A-diploma verplicht. 


 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer: 088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 0900 - 200 50 05 

Snel naar

Online melden grofvuil

Inzamelschema afval 2019

Melden onderhoud huurwoning

Taxatieverslag online

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws