Help ook mee zagen in het duinbos van Rockanje op 2 november!

Zaterdag 2 november organiseert de gemeente Westvoorne een Natuurwerkdag in de duinen van Rockanje tussen de Eerste en Tweede Slag. Tijdens de Natuurwerkdag zijn in het hele land duizenden vrijwilligers aan het werk om het landschap een flinke opknapbeurt te geven. De dag vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in november. Wilt u ook mee doen? Schrijf je dan nu in! .

Het Duinbos in Rockanje heeft onderhoud nodig
Het duingebied is van ons allemaal maar het onderhoud gaat niet vanzelf. Op zaterdag 2 november kunt u meehelpen en ervaren hoe leuk het is om samen een paar uurtjes te werken aan een mooi stuk natuur.  We verwijderen  opschot van esdoorn en andere uitheemse soorten in het duinbos zelf en rondom paden, banken en zitjes. Met takkenscharen en zagen zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld eikenbomen meer ruimte krijgen. Het grootste snoeiafval  wordt door een trekpaard uit het bos gesleept.

Kom ook helpen!
Zaterdag 2 november verzamelen we om 8.30 uur op de parkeerplaats van de Eerste Slag in Rockanje. We beginnen met een kop koffie of thee en krijgen uitleg over de werkzaamheden. Om 9.00 uur gaan we van start tot ongeveer 12.00 uur. Gereedschap is aanwezig. Trek stevige kleding en schoenen aan, wij zorgen voor de rest. Kortom: geef u snel op voor het leukste zaterdaguitje van het jaar. Ervaring is niet nodig! Meer weten?

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws