Geef uw mening over de Agenda Kust- en natuurontwikkeling

De kust van Westvoorne wordt langzaamaan steeds ondieper. Het is mogelijk dat dit op termijn leidt tot het ontstaan van een Waddenkust. De toekomst van het huidige badstrand en de natuurgebieden van Westvoorne is hierdoor onzeker. De wens vanuit de gemeente Westvoorne is om de recreatieve en economische waarde van de kustzone te behouden. Daarbij onderzoeken we welke kansen er zijn om het gebied te versterken voor onder andere toeristen, natuurliefhebbers en ondernemers. 

We doen dit niet alleen. Naast bijeenkomsten met betrokken partijen, willen we ook graag uw mening weten. Hiervoor hebben we een projectwebsite ontwikkeld voor Transparante Omgevingsparticipatie Platform Kust- en natuurontwikkeling Westvoorne: https://topwestvoorne.mett.nl/. Op deze website kunt u alle informatie lezen die op dit moment beschikbaar is. 

Tijdens het proces wordt de website verder gevuld met nieuwe informatie. Op de website kunt u echter ook informatie achterlaten, zoals zaken die we niet moeten vergeten of thema‚Äôs die u voor de toekomst belangrijk vindt. Uw informatie wordt vervolgens aangevuld op de projectwebsite. De projectwebsite verandert actief mee, zodat altijd de juiste informatie uit de omgeving wordt opgehaald. Doe mee en geef uw mening op: https://topwestvoorne.mett.nl/ 


ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws