‘Fijn je te zien’

Vind jij jouw buurt belangrijk? Wil jij ook iets betekenen voor je eigen buurt?

De gemeente Westvoorne gaat zich samen met de gemeenten Brielle en Hellevoetsluis en de welzijnspartners inzetten voor buurten waar het fijn wonen is en waar mensen oog en oor voor elkaar hebben. Om dat te bereiken hebben de drie gemeenten gekozen voor de aanpak ‘Fijn je te zien!’ In deze aanpak zorgen buurtbewoners zelf, in de rol van buurtverbinder, voor meer verbinding in hun eigen buurt of wijk.

In april sluit Westvoorne aan bij het online burenplatform www.fijnjetezien.nl. Deze website zorgt ervoor dat inwoners elkaar makkelijker kunnen vinden en ontmoeten. Iedereen kan iets voor een ander betekenen. Het verschil zit vaak in kleine gebaren: een praatje maken, een kopje koffie drinken, een boodschap halen of samen iets leuks ondernemen.

Ben jij een buurtverbinder?
We zoeken betrokken inwoners van Westvoorne die iets willen betekenen voor hun buurt: buurtverbinders. Buurtverbinders onderhouden goede relaties in de buurt, beantwoorden vragen van inwoners en/of helpen bij het gebruik van de website. Samen met anderen krijg je een training waarin je leert hoe je verbinding in een buurt legt.

Nieuwsgierig?
Ben je of ken je iemand die een buurtverbinder zou kunnen zijn? Of wil je juist meer weten over het digitale platform? Kom dan naar de informatieavond op 26 maart om 19.15 uur in Cultureel Centrum de Man en neem je buren, vrienden en familie mee! Meld je vóór 19 maart aan via m.frijters@westvoorne.nl. 

Fijn je te zien maakt het voor iedereen leuker. Dus doe gezellig mee! Want met elkaar kunnen we zorgen voor een mooiere samenleving, gelukkigere inwoners en minder eenzaamheid. Aanmelden kan via: m.frijters@westvoorne.nl.

Kijk ook op www.fijnjetezien.nl.
 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

https://storing.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

Belastingen SVHW

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Parkeervergunning 1e en 2e Slag Rockanje

U bevindt zich op: Home > Nieuws