Fijn je te zien in Westvoorne!

Op dinsdag 26 maart opende wethouder Wilbert Borgonjen van Westvoorne de informatieavond over Fijn je te zien! in Cultureel Centrum de Man. De avond stond in het teken van het werven van buurtverbinders voor het online burenplatform www.fijnjetezien.nl. Binnenkort sluit Westvoorne in navolging van Brielle en Hellevoetsluis namelijk aan bij Fijn je te zien!

www.fijnjetezien.nl is een interactieve website voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen of iets kunt delen. Je kunt iemand misschien de helpende hand bieden en je kunt hulp vragen. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een buurtbarbecue of andere activiteit in je wijk.

Het doel van www.fijnjetezien.nl is dus dat inwoners elkaar makkelijker kunnen vinden en ontmoeten. Voor het platform zoekt de gemeente vrijwilligers, die relaties onderhouden in de buurt, vragen van buurtgenoten beantwoorden en bijvoorbeeld bij het gebruiken van de website. 

Na afloop van de bijeenkomst van 26 maart hebben hebben 6 mensen zich aangemeld voor de tweedaagse training om buurtverbinder te worden. Een mooie start voor Fijn je te zien! in Westvoorne. Heb je de bijeenkomst gemist en wil je ook iets te betekenen voor je buurt? Neem dan contact op met Anja Hollanders via info@fijnjetezien.nl.
 

Fijn je te zien

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier containers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws