Doe mee met het behoefteonderzoek naar aangepast sporten!

De gemeente Westvoorne start een behoefteonderzoek naar aangepast sporten. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst, die in te zien is via deze link: Met het onderzoek willen we in kaart brengen welke behoeften er zijn op het gebied van aangepast sporten voor mensen met een beperking en/of aandoening. Bent u of kent u iemand uit deze doelgroep, aarzel dan niet om de vragenlijst in te vullen. 

Sporten is leuk om te doen en goed voor lichaam en geest, daarbij is het een ultieme manier om te ontspannen of plezier te hebben. Het is voor iedereen belangrijk om te sporten en bewegen, ook voor mensen met een beperking. Niet iedereen met een beperking weet de weg naar de sport- en beweegaanbieder en andersom. Om die reden zijn ondersteuning op dit terrein en duidelijke informatievoorziening belangrijk om de sport- en beweegparticipatie te verhogen. 

De gemeente Westvoorne wil sporten en bewegen toegankelijk maken voor iedereen. Daarom is de gemeente Westvoorne samen met andere gemeenten in de regio het project Grenzeloos Actief gestart. Het project richt zich op aangepast sporten. Gedurende dit project worden de gemeenten ondersteund door Tandem Support. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in het stimuleren van aangepast sporten.

De uiterlijke invuldatum van de vragenlijst is 28 februari 2019. De vragenlijst kan zowel digitaal als met pen worden ingevuld. De met de hand ingevulde vragenlijst graag sturen naar de gemeente Westvoorne: Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. 

Doe mee met het behoefteonderzoek naar aangepast sporten

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws