De huiskamer

In Westvoorne wordt gestart met een huiskamer. Dit is een ontmoetingsplek voor personen met geheugenproblemen of beginnende dementie en hun naasten. De huiskamer is een informeel project. Het staat los van de formele zorgketen en formele regelingen. Het is een vrijwilligersproject dat ontstaan is vanuit de behoefte van de zorgvraag van onze inwoners. Het is opgezet door vrijwilligers met ondersteuning van Stichting MEE en de gemeente Westvoorne.

In de huiskamer is niets verplicht, kom gerust eens binnen lopen en drink gezellig een kopje koffie of thee mee, maak een praatje, speel een spelletje of onderneem activiteiten met elkaar.  Maak kennis met gelijkgestemden. Wij zijn voornemens vanaf oktober 2019 te starten. Het is wekelijks op een nog nader te bepalen dag van 10.00 uur en tot 14.00 uur. De lunch wordt gezamenlijk bereid, de kosten hiervoor zijn € 2,50 per week. De specifieke locatie is momenteel nog niet bekend, maar zal ergens in Rockanje zijn, het zal plaatsvinden in een ruimte met een huiselijke uitstraling.

Wilt u meer informatie of u alvast aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de vrijwilligers Doutje van der Meyden, tel: 0181-337991 (bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur) of e-mail: doutjekoets@hotmail.com, of Dagmar Lennartz 06-22483891 (bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur) of Dini Muizer, tel: 0181-482727 (bereikbaar tussen 17.00 uur en 20.00 uur) of e-mail: dinimuizer@gmail.com.

Tevens zijn wij op zoek naar meer vrijwilligers voor de huiskamer. Lijkt het u leuk om te helpen, dan zijn wij op zoek naar u. Het vrijwilligerswerk kan variëren van het organiseren van een activiteit tot het gastvrouw/gastheerschap. Neemt u contact op met bovenstaande personen of kom naar de inloopbijeenkomst op woensdag 11 september van 10.00 uur tot 12.00 uur. De locatie van de inloopbijeenkomst is: Cultureel Centrum De Merel, Dwarsweg 23 in Rockanje. Graag tot dan!

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Nieuws