Onze vrijwilliger Peter Hoogenboom

Bewonderenswaardig, zo hoog heeft hij het vrijwilligerswerk in het vaandel staan. En al een behoorlijk lange tijd. Nu is hij rond de pensioengerechtigde leeftijd maar op zijn lauweren rusten doet hij nog lang niet. Vooral bij de voetbalvereniging, v.v. Rockanje op sportpark 'De Drenkeling', "schopt" hij het nog steeds ver voor wat betreft de activiteiten.

Peter is ooit begonnen met regelmatig fluiten als jeugdscheidsrechter toen zijn "jongens" (welke overigens zijn dochters zijn) op de voetbal zaten. En nu zorgt hij nog steeds dat de "ballen" hoog gehouden worden. Bijvoorbeeld de gehaktballen en de bitterballen in de keuken. Maar hij draait zijn hand ook niet om voor het schoonmaken van de vloeren. Of het schoonmaakwerk van de kleedkamers op elke maandagochtend. Het verplaatsen van oud papier van het afgerasterde opslagpalet naar de zeecontainer is ook zijn werk. Maar ook vervelende klusjes, zoals gelekt frituurvet bij een evenement, worden door hem opgelost.

Hij doet natuurlijk niet alles alleen want er zijn meer vrijwilligers, maar het valt op dat hij zoveel uren besteedt en aanwezig is bij de club. Peter neemt zijn vrouw vaak mee, òf is dat voor haar dé manier om hem ook nog eens te zien? Want zelfs vóór de klaverjasavonden ruimt hij de kantine op zodat het goed oogt voor de kaarters. Het feit blijft dat de kantine boven gesitueerd is en er dus trappen gelopen moeten worden waardoor zijn knieën het zwaar te verduren hebben. Gelukkig heeft hij enige tijd geleden een nieuwe knie gekregen dus kan hij weer even vooruit.

We zijn blij iemand zoals de heer Hoogenboom in het zonnetje te zetten! Daarom krijgt hij een cadeau, een bloemetje en een certificaat van het Centrum Vrijwilligerswerk. Proficiat!
 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Meer informatie