Onze vrijwilliger Huub Macor

huub macor krijgt bloemen en certificaat

Hoog te paard - in de zin van hoogmoed - zit hij niet, want wat hij allemaal voor de Voornse Ruiters doet, is haast niet te omschrijven. Maar nu we hem in 't Zonnetje zetten, zullen we onze best doen om de woorden te vinden. Huub is ruim 20 jaar geleden bij de vereniging terecht gekomen toen zijn dochter ging ponyrijden. In de loop der jaren heeft hij zich onmisbaar gemaakt, want hij is een grote ster in het organiseren van grote en kleine evenementen. Niet alleen in Rockanje, maar in het hele land wordt zijn expertise gevraagd en benut. Binnen de paardminnende regio is Huub een begrip.

Vroeg uit de veren is hij als hij om 6.30 uur gaat slepen en sproeien op de renbaan, zoals de leken dat noemen. De kenners zeggen rijbaan, die zo typisch op industrieterrein de Moolhoek ligt. Het slepen en sproeien is nodig zodat de leden de rest van de dag optimaal gebruik kunnen maken van de baan. En dan te weten dat die procedure 4 uur tijd vergt.

Ook de organisatie van de springlessen heeft hij op zich genomen. Hetgeen betekent; vanaf 14.00 uur de baan klaarmaken; daarna de hindernissen opbouwen; in de avond de lessen begeleiden met het opruimen als afsluiter.

Die hindernissen heeft Huub dan al genomen door ze te schilderen. Eventuele boodschappen doet hij voor de vereniging en zelfs voor het draaien van een bardienst draait hij zijn hand niet om. Hij besteedt haast een dagtaak zo niet een 40-urige werkweek aan de Voornse Ruiters. En dat alles is vrijwilligerswerk waarvan de vereniging zegt dat hij het super doet. Zo'n superheld verdient de waardering in de vorm van een bloemetje, een kadobon en een certificaat.

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Meer informatie