Onze vrijwilliger Arie Dekker

arie dekker met certificaat

Het was een verjaardagscadeau dat hij niet verwacht had. Op 12 november werd meneer Dekker verrast, niet alleen door familieleden vanwege zijn geboortedag maar ook doordat hij in het Zonnetje werd gezet. Zo'n waardevol mens, die al zolang vrijwilligerswerk doet, verdient dat daar aandacht aan besteed wordt.

Al 23 jaar lang bezorgt hij eten voor 'Tafeltje dek je' en dat is een heuse prestatie. Eerst 13 jaar samen met zijn vrouw en de laatste 10 jaar alleen, ondanks de ziekte van zijn vrouw die vorig jaar overleed. Met de auto rijdt hij alle adressen af vanuit het centrum van Rockanje naar de polder. Eerst deed hij dat voor de gemeente en nu alweer een hele tijd voor en vanuit Verzorgingshuis De Stuifakkers.

Hij is een warme en vriendelijke man, welke een voorbeeld kan zijn voor iedereen. Want bij de vraag:"Waarom doet U dit werk en al zo lang? zegt hij steevast: "Die oude mensen moeten toch ook eten!" Terwijl hij zelf zijn 87ste verjaardag viert. En zoals blijkt: meneer Dekker is voorlopig nog niet van plan om met dit, ook voor hem, belangrijke en dankbare werk te stoppen. Uit naam van de gemeente Westvoorne en waarschijnlijk ook al zijn bezorgadressen krijgt hij voor zijn inzet een bloemetje, een cadeau en een certificaat van het Centrum Vrijwilligerswerk.
 

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Melding onderhoud bestrating

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

www.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

SVHW-belastingen/WOZ

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Belastingen SVHW

U bevindt zich op: Home > Meer informatie