Corona hulp

Heeft u hulp nodig? Of kunt u hulp bieden?

Mag u door de uitbraak van het coronavirus uw huis niet meer uit en heeft u hulp nodig? Kijk dan eens op onderstaande websites. In korte tijd zijn veel initiatieven ontstaan om anderen te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen te doen, de hond uit te laten of een luisterend oor te bieden. Ze laten zien dat Nederlanders er voor elkaar willen zijn. Ook in Westvoorne is dat zo. Hieronder een aantal initiatieven uitgelicht:

  • Op de website www.fijnjetezien.nl bieden inwoners van Voorne elkaar hulp aan. U kunt hier ook uw hulpvraag stellen, kijk bij het kopje ‘elkaar helpen’.
  • Welzijnsorganisatie SBO heeft een telefonische servicelijn geopend: (0181) 32 22 73. Hier kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur terecht met vragen of als u tegen problemen aanloopt, zoals boodschappen doen of vervoer dat vanuit uw eigen netwerk niet op te lossen is. Maar ook als u behoefte heeft aan telefonisch contact of gewoon om even uw verhaal kwijt te kunnen. Meer informatie op www.sbonu.nl.
  • Het Rode Kruis heeft een telefonische hulplijn ingesteld. Heeft u een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat u in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kunt u contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070 445 58 88). Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9.00 – 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00-16.00 uur. Meer informatie vindt u op www.rodekruis.nl.

Wilt u andere mensen helpen, dan kunt u uw hulp aanbieden via www.fijnjetezien.nl/elkaar-helpen. We hebben elkaar nodig, laten we er zijn voor elkaar!

ServicePunt

Melding openbare ruimte/orde

Openbare verlichting

Klachten / melding over openbare verlichting binnen de bebouwde kom:

https://storing.moononline.nl

Spoedmelding van storing binnen de bebouwde kom, buiten kantoortijden:

Citytec via telefoonnummer:
088- 10 02 710.

Storing buiten bebouwde kom:

Waterschap Hollandse Delta 
0900 - 200 50 05 

Snel naar

Formulier minicontainers

Online melden grofvuil

Afvalwijzer 

Melden onderhoud huurwoning

Belastingen SVHW

Servicenummer Renewi

Kosten rijbewijs/paspoort en ID

Identiteitskaart/paspoort

Rijbewijs

Verhuizing

Hondenbelasting

Parkeervergunning 1e en 2e Slag Rockanje

U bevindt zich op: Home > Corona hulp