Werkgebieden
Het is mooi wonen in Westvoorne. Jouw werk draagt eraan bij dat de inwoners van Westvoorne prettig kunnen wonen in een schone en goed onderhouden omgeving. De sector Grondgebied houdt zich bezig met woningbouw, aanvragen vergunningen, wegen, onderhoud plantsoenen, gemeentewerf enzovoort. 

Binnen deze sector heb je functies als beleidsadviseur, technisch medewerker, vakspecialist groen, woonconsulent en vergunningverlener.  


Deze sector zorgt voor de inwoners van de gemeente. Jouw werk zorgt ervoor dat onze inwoners kunnen leren en werken en dat zij maatschappelijk actief en zo gezond mogelijk zijn. Sport, cultuur, recreatie, onderwijs, zorg en veiligheid zijn hierbij heel belangrijk. 

Binnen deze sector heb je functies als zwemonderwijzer, hospitality medewerker, beleidsadviseur, buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) en klantmanager. 


Binnen de sector Middelen vind je de afdelingen als Financiën, Juridische zaken, P&O, Communicatie, Burgerzaken en het Servicepunt. Naast klantgerichte taken naar de inwoners van de gemeente toe, zorg je er samen met je collega’s uit deze sector voor dat iedereen zijn werk goed kan doen. 

Functies binnen deze sector zijn bijvoorbeeld financieel consulent, jurist, bode, medewerker servicepunt, P&O adviseur en administratief medewerker.

Vacatures bij Westvoorne

Onze organisatie

Raad in beeld

U kunt zowel de gemeenteraadsvergaderingen als de commissievergaderen live thuis volgen.

U kunt vergaderingen raadplegen.

Daags na de vergadering kunt u de opname terugkijken via de audio/video-player.

Zodra een vergadering is verwerkt tot een digitaal verslag kunt u de vergadering op agendapunt- en sprekerniveau raadplegen.

Representatie BenW

Representatielijst college

Organisatie
U bevindt zich op: Home > Organisatie > Werkgebieden